Mesečni horoskop za jun 2014.godine







Ovan
Posao: Dobri kontakti  sa novim saradnicima. Usmereni ste ka zaradi afinansijska situacija je sve bolja. Dopunske poslovne  aktivnosti.
Ljubav: Moguća razočarenja ali i tajne veze. U potrazi ste za što boljim provodom.  Moguća avantura za avanturom i duple veze.
Ako ste u dugoj vezi, planirate venčanje, a ako ste u braku – sreća.
Zdravlje: Osetljivost sistema organa za varenje.

Bik
Posao: Optimizam i dobro snalaženje na poslu. Dobri odnosi sa saradnicima i šefovima. Moguće  značajne poslovne promene sa pozitivnim uticajem na vašu karijeru.
Ljubav:  Mogućnost pomirenja. Rak, Škorpija i Ribe su pravi izbor za emotivnog partnera. Planovi o godišnjem odmoru učvrstiće vezu.
Zdravlje: Ne preterujte sa vežbanjem.

Blizanci
Posao: Pozitivne  promenei mogućnost novog poslovnog početka ili  vraćanja stare pozicije. Povoljan period za privatnike.
Ljubav: Čuvajte se ogovaranja i verujte sebi. Moguće ostvarenje romantične veze na putovanju ili seminaru. Ako ste u braku, sve važnije stvari prepustite bračnom partneru.
Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

Rak
Posao: Uspešna saradnja sa poslovnim partnerima. Neobraćajte pažnju na zlurade komentare. Iskoristite svoju mudrost  i intuiciju.
Ljubav: Biće više udvaranja ali zauzetih partnera. Blizancu nećete odoleti. Moguća velika ljubav  iz slučajnog poznanstva. Ne budite ljubomorni ako ste u braku.
Zdravlje: Oprezno sa rigoroznim dijetama.

Lav
Posao: Prva polovina juna jepovoljna za lavove koji se bave privatnim poslom. Siguran dobitak na poslu i lepi trenuci.
Ljubav: Ne budite tvrdoglavi inače ćete se teško pomiriti sa emotivnim parnerom. Oprez, moguće ljubavno razočarenje. Moguće provokacije i spletke.
Zdravlje: Mogući  problemi sa grlom.

Devica

Posao: Morate uneti neke promene na radnom mestu jer imate podršku Sunca u tome. Menjajte se i birajte društvo uspešnih kolega.
Ljubav:  Ostvarenje nove ljubavne veze sa osobom koja je  pozitivna i nasmejana. Moguće zaljubljivanje na putovanju. Za one u braku – pripremite se za lepo iznenadjenje od partnera.
Zdravlje: Potreban Vam je odmor.

Vaga
Posao: Izlazite iz turbulentnog  perioda i vraćate se na velika vrata uspeha. Lako zapošljavanje i uspeh u poslovanju sa strancima.
Ljubav: Nepovoljni uticaji. Ovaj mesec Vam nosi neočekivane ljubavi u čudnim  situacijama. Ne očekujte previše od novog partnera jer to ne vodi nikuda.
Zdravlje: Povratak pozitivne energije.

Škorpija
Posao: Vratite prepkopotrebno samopouzdanje na radnom mestu jer je pred vama jedan lakši i uspešniji period. Oporavak materijalne situacije.
Ljubav: Moguć je  ulazak u zajednički život sa emotivnim partnerom. Putovanja u nude nove mogućnosti. Moguć povratak bivše ljubavi.
Zdravlje: Skloniji ste gojenju, jer preterujete sa hranom.

Strelac
Posao: Optimizam na poslu ali bez opuštanja!Povoljan period  za kredite, pozajmice, rešavanja pitanja nasledstva.
Ljubav: Budite pažnju osoba suprotnog pola. Pripremite se za udvaranja zauzetog partnera. U braku – nesporazumi.
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac
Posao: Spremni ste na mnogo veće i odgovornije poslove. Uz hrabrost i veliki trud pokrećete uspeh na brži način. Juni je mesec dokazivanja kroz individualni rad. Ne obazirite se na tuđe komentare. Moguće su sve vrste dezinformacija koje bi izazvale zbunjenost. Zaposlenje preko muške osobe.
Ljubav: Juni je stvoren za ljubav. Nova poznanstva omogućavaju novi ljubavni početak Neki će upoznati pronaći bračnog partnera.
Zdravlje: Manja koncentracija.Potreban oprez  u saobraćaju.

Vodolija
Posao: Vreme je za ozbiljne poslovne poduhvate.  Finansijaska situacija je stabilna.
Ljubav: Neće Vam biti nimalo lako. Slede udvaranja na poslu. Šanse za mirenje sa starom ljubavi su sve veće.
Zdravlje: Uspostavite disciplinu u ishrani i načinu života.

Ribe
Posao: Informacije do kojih ćete na poslu doći, trebalo bi da Vas usmeri u pravom poslovnom smeru. Podrška nadredjenih.
Ljubav: Teško zaboravljate staru ljubav, ali Vam  Jun  donosi mnoga ljubavna ostvarenja. Pripreite se za mnoga udvaranja.
Zdravlje: Promenljivo

Нема коментара:

Постави коментар