Horoskop

 

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2014.Ovan
Ljubav: Zanimljiv period.Nova poznanstva su na vidiku koja će Vam pomoći da izlečite ljubavne rane. Interesantan susret 10 jula. Moguće svadje u kući. Ne ulazite u dublje rasprave.
Nije povoljan period za donošenje važnih odluka.
Posao: Planovi  kreću nabolje. Posebno povoljan period  u drugoj polovini  meseca. Za one koji su poslovno vezani za inostranstvo bitan period je od 20. do 23.jula.
Zdravlje: Problemi sa nogama.
Bik
Ljubav: Očekuje Vas sreća, i ako ste u braku i ako ste slobodni. Za muške bikove sledi zanimljiv susret sa Devicom. Zadovoljstvo u porodici.
Posao: Ne pravite planove na  duže staze, i ne opuštajte se na poslu jer možete propustiti povoljnu priliku. Moguć sukob sa mladjim članom porodice.
Zdravlje: Moguće alergije
Blizanci
Ljubav: Buran period. Devojkama se smeši romansa sa Lavom a muškarcima sa Ribom. Odličan period za izlaske i žurke. Očekujte nova pozanastva koja će potrajati.
Posao: Prve sedmice u julu manji problemi na radnom mestu. Oko 4 jula savetuje se oprez u kontaktu sa kolegama. Moguć neuspeh u parnici ili neslaganja kod zajedničkih investicija.
Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.
Rak
Ljubav: Rakovi koji su u braku čekaju razrešenje poslovne dileme njihovog partnera. Od toga i zavisi ljubavni život Rakova u ovom periodu. Muški Rakovi  mogu oekivati vezi sa osobom kojoj već dugo nemaju hrabrosti da pridju.
Posao: Naporan period za Rakove i  intenzivan rad na poslu tokom celog meseca. Loše raspoloženje, sporost, umor, bezvoljnost... Ipak, izguraćete do kraja.
Zdravlje: Nervoza . Više šetajte.
Lav
Ljubav: Dinamičan period. Lavovi će biti opčinjeni ženom u znaku Vage ili Ovna. Sredivanje ljubavnih odnosa iz prošlosti.
Posao: Nema opuštanja, naročito u drugoj polovini jula. Ipak, značajni uspesi su vrlo mogući. Oslonite se na saradnika u znaku Ovna.
Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom i kičmom.
Devica
Ljubav: Velika iznenadjenja. Slobodne device ostvariće poseban odnos sa Vagom. Savladaćete svoju povučenost i stidljivost. Bićete u centru pažnje.
Posao: Prihvatite tuđu pomoć i to od  Škorpije ili Jarca. Poslednja nedelja jula je povoljna za posao i neke inovacije. Dolazak prihoda od davno uloženih investicija.
Zdravlje: Mogući stomačni problemi naročito ako ste na putu.
Vaga
Ljubav: Prijatna  atmosfera u domu i odnosima sa svim članovima porodice. Ozbegavajte rasprave. Slobodnim Vagama se ne preporučuje ulazak u nepromišljene veze.
Posao: Nervoza i svadljivost sa kolegama. Moguć iznenadni prekid saradnje sa poslovnim partnerima. Ipak, važne stvari će serešiti do kraja meseca.
Zdravlje: Problemi sa infekcijama.
Škorpija
Ljubav: Predstoje Vam nemirni dani. Ne uspevate da razumete partnera, ali budite strpljivi jer će se do kraja meseca sve razjasniti. Očekuju Vas brojne zabave i provod, ali pazite se tračeva i ogovaranja. Klonite se Riba i Devica.
Posao: Ulažete i dalje maksimum na radnom mestu. Pazite da ne zagubite neka važna dokumenta. Prihvatite pomoć kolega kao i poziv na poslovno putovanje. Mogući problemi u porodici mogu biti smetnja za poslovne poduhvate.
Zdravlje: Glavobolja i povremena slabost.
Strelac
Ljubav: Naročito dinamična druga polovina meseca. Moguće neslaganje sa decom za Strelce koji su u braku. Partner će vam zameriti ako zaboravite jedan važan datum.
Posao: Puni ste snage, ali moguće je da ovaj period neće doneti mnogo zarade. Čuvajte se praznih obećanja i budite oprezni pri sklapanju poslovnih ugovora.
Konsultujete  svoje saradnike, kad god možete.
Zdravlje: Mogući problemi sa virusnim infekcijama. Jačajte imunitet.
Jarac
Ljubav: Imaćete malo vremena za ljubav. Neki od Jarčeva će obelodaniti vezu ako su je do sada skrivali. Budite prodorniji ako želite da privučete neku osobu, a najbolji period za to je kraj meseca.
Posao: Radite punom parom. Ne preterujte sa ambicijama da ne biste završili sa frustracijama zbog neispunjenih zacrtanih nerealnih ciljeva.Jarčevi koji se bave trgovinom, pravnim poslovima ili su privatnici, treba da očekuju turbulentan period.
Zdravlje: Mogući prelomi ili povrede.
Vodolija
Ljubav: Sledi Vam lep period kada je moguće da uđete u romantičan ljubavni odnos posebno  u zadnjoj dekadi jula. Vodolije koje su u  vezi imaće više vremena za sebe jer je partner okupiran poslom. Nekima sledi i kraće razdvajanje zbog poslovnih putovanja. Ne dozvolite familiji da se meša u Vaš ljubavni život.
Posao: Odličan period, nižete  uspeh zauspehom. Na poslu ćete se pokazati kao natprosečni radnik i sledujuća nagrada konačno stiže. Pomoći će Vam kolege u znaku Škorpije ili Lava. Bićete briljantni u poslovnim pregovorima.
Zdravlje: Problemi sa grlom.
Ribe
Ljubav:  Manje neprijatnosti na ljubavnom planu, naročito za žene Ribe. Ribama koje su u vezi predstoji manji sukob. Partner širi nervozu.
Posao: Osnovna preokupacija u ovom periodu je novac. Slabo će pristizati zarada i bonusi kojima ste se nadali. Tražićete novi posao, a za savet i pomoć se obratite Ovnu ili Lavu.
Zdravlje: Čuvajte se agresivnih dijeta.

 

 

                          Mesečni horoskop za jun 2014.godine
Ovan
Posao: Dobri kontakti  sa novim saradnicima. Usmereni ste ka zaradi afinansijska situacija je sve bolja. Dopunske poslovne  aktivnosti.
Ljubav: Moguća razočarenja ali i tajne veze. U potrazi ste za što boljim provodom.  Moguća avantura za avanturom i duple veze.
Ako ste u dugoj vezi, planirate venčanje, a ako ste u braku – sreća.
Zdravlje: Osetljivost sistema organa za varenje.
Bik
Posao: Optimizam i dobro snalaženje na poslu. Dobri odnosi sa saradnicima i šefovima. Moguće  značajne poslovne promene sa pozitivnim uticajem na vašu karijeru.
Ljubav:  Mogućnost pomirenja. Rak, Škorpija i Ribe su pravi izbor za emotivnog partnera. Planovi o godišnjem odmoru učvrstiće vezu.
Zdravlje: Ne preterujte sa vežbanjem.
Blizanci
Posao: Pozitivne  promenei mogućnost novog poslovnog početka ili  vraćanja stare pozicije. Povoljan period za privatnike.
Ljubav: Čuvajte se ogovaranja i verujte sebi. Moguće ostvarenje romantične veze na putovanju ili seminaru. Ako ste u braku, sve važnije stvari prepustite bračnom partneru.
Zdravlje: Oprez u saobraćaju.
Rak
Posao: Uspešna saradnja sa poslovnim partnerima. Neobraćajte pažnju na zlurade komentare. Iskoristite svoju mudrost  i intuiciju.
Ljubav: Biće više udvaranja ali zauzetih partnera. Blizancu nećete odoleti. Moguća velika ljubav  iz slučajnog poznanstva. Ne budite ljubomorni ako ste u braku.
Zdravlje: Oprezno sa rigoroznim dijetama.
Lav
Posao: Prva polovina juna jepovoljna za lavove koji se bave privatnim poslom. Siguran dobitak na poslu i lepi trenuci.
Ljubav: Ne budite tvrdoglavi inače ćete se teško pomiriti sa emotivnim parnerom. Oprez, moguće ljubavno razočarenje. Moguće provokacije i spletke.
Zdravlje: Mogući  problemi sa grlom.
Devica
Posao: Morate uneti neke promene na radnom mestu jer imate podršku Sunca u tome. Menjajte se i birajte društvo uspešnih kolega.
Ljubav:  Ostvarenje nove ljubavne veze sa osobom koja je  pozitivna i nasmejana. Moguće zaljubljivanje na putovanju. Za one u braku – pripremite se za lepo iznenadjenje od partnera.
Zdravlje: Potreban Vam je odmor.
Vaga
Posao: Izlazite iz turbulentnog  perioda i vraćate se na velika vrata uspeha. Lako zapošljavanje i uspeh u poslovanju sa strancima.
Ljubav: Nepovoljni uticaji. Ovaj mesec Vam nosi neočekivane ljubavi u čudnim  situacijama. Ne očekujte previše od novog partnera jer to ne vodi nikuda.
Zdravlje: Povratak pozitivne energije.
Škorpija
Posao: Vratite prepkopotrebno samopouzdanje na radnom mestu jer je pred vama jedan lakši i uspešniji period. Oporavak materijalne situacije.
Ljubav: Moguć je  ulazak u zajednički život sa emotivnim partnerom. Putovanja u nude nove mogućnosti. Moguć povratak bivše ljubavi.
Zdravlje: Skloniji ste gojenju, jer preterujete sa hranom.
Strelac
Posao: Optimizam na poslu ali bez opuštanja!Povoljan period  za kredite, pozajmice, rešavanja pitanja nasledstva.
Ljubav: Budite pažnju osoba suprotnog pola. Pripremite se za udvaranja zauzetog partnera. U braku – nesporazumi.
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.
Jarac
Posao: Spremni ste na mnogo veće i odgovornije poslove. Uz hrabrost i veliki trud pokrećete uspeh na brži način. Juni je mesec dokazivanja kroz individualni rad. Ne obazirite se na tuđe komentare. Moguće su sve vrste dezinformacija koje bi izazvale zbunjenost. Zaposlenje preko muške osobe.
Ljubav: Juni je stvoren za ljubav. Nova poznanstva omogućavaju novi ljubavni početak Neki će upoznati pronaći bračnog partnera.
Zdravlje: Manja koncentracija.Potreban oprez  u saobraćaju.
Vodolija
Posao: Vreme je za ozbiljne poslovne poduhvate.  Finansijaska situacija je stabilna.
Ljubav: Neće Vam biti nimalo lako. Slede udvaranja na poslu. Šanse za mirenje sa starom ljubavi su sve veće.
Zdravlje: Uspostavite disciplinu u ishrani i načinu života.
Ribe
Posao: Informacije do kojih ćete na poslu doći, trebalo bi da Vas usmeri u pravom poslovnom smeru. Podrška nadredjenih.
Ljubav: Teško zaboravljate staru ljubav, ali Vam  Jun  donosi mnoga ljubavna ostvarenja. Pripreite se za mnoga udvaranja.
Zdravlje: Promenljivo

Нема коментара:

Постави коментар