NOVI ALVERDE PROIZVODI

DM je predstavio Alverde prirodnu kozmetiku sa egzotičnim ekstraktom plavog hibiskusa.

Proizvodi ne sadrže sintetičke mirise, boju i konzervanse. Sirovine korišćene u ovom procesu su iz kontrolisanog biološkog uzgoja, i nemaju sastojke na bazi mineralnih ulja.

 Rezultat slika za ALVERDE HIBISCUS CELL ACTIVE

Alverde dnevna krema za lice cell active, 50ml 
Alverde noćna krema za lice cell active, 50ml 

Glavni sastojak krema je plavi hibiskus koji pomaže u regeneraciji kože na licu. Ove kreme su idealne za kožu od 30 do 45 godina. Receptura koja sadrži Power Extension formulu poboljšava razmenu ćelija kože i njihovu vitalnost dok biljni lipidi potpomažu jačanje kože i štite od spoljašnjih uticaja. Anti-Age sastojci umanjuju pojavu bora, a organski flavonidi pružaju svež izgled. Dnevna krema je idealna i kao podloga za šminku. Naš utisak je relativno dobar kvaltet i povoljne cene.

Alverde krema za deo oko očiju cell active 15ml

Još jedan odličan proizvod sa ekstraktom plavog hibiskusa. Ekstrakt žen šena i biljke Cistus laurifolius poboljšavaju sintezu lipida kože i pomažu smanjenju bora oko očiju. Hidratacija kože se poboljšava i koža u predelu oko očiju postaje jača. 
Rezultat slika za ALVERDE HIBISCUS CELL ACTIVE
Za najbolje rezultate je nanosite na dobro očišćen deo oko očiju, i ujutru i uveče. Utiče i na smanjenje otoka ukoliko je na lice aplicirate ohlađenu.

Alverde serum za lice cell active, 30ml

Rezultat slika za ALVERDE HIBISCUS CELL ACTIVE

Plemenite kapi ovog seruma sadrže kompleks hijaluronske kiseline i organskog ulja biljke sikavice koji čine bore glatkim, hidriraju kožu i učvršćuju je. Serum je potrebno nanositi ujutru i uveče na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Na taj način ravnomerno negujete Vašu kožu te sprečavate velike razlike u kvalitetu iste, po zonama. Ovaj proizvod je pogodan za vegane i vegetarijance.

IZVOR/FOTO dm-drogeriemarkt.rs/rs

Нема коментара:

Постави коментар