Lakše i udobnije na putovanja – koje su prednosti sve popularnijeg kombi prevoza

 Kombi prevoz je prevoz za koji se odlučuje sve veći broj ljudi.

Odgovor na pitanje: Zašto se odlučiti za prevoz kombijem ležu u prednostima kao što su prevoz od vrata do vrata, udobnost, komfornost, povoljne cene.
O tome, šta se može očekivati od jednog kombi-prevoznika, razgovarali smo sa predstavnicima Flamingo kombi prevoza.

Kombi prevoz je kao posebno udobna i prilagodljiva vrsta transporta zaživeo u poslednje vreme, a Flamingo je jedna od „mlađih“ opcija. Kakve su trenutno rute u ponudi?

-Kombi prevoz Flamingo: Sada su aktuelne ture ka planinama i ski centrima, zbog zimovanja, skijanja i godišnjih odmora, tako da trenutno nudimo prevoz sa kućnog praga ka sledećim destinacijama: TaraKopaonikZlatibor i Jahorina.

Pored ovih ponuda imamo naše standardne svakodnevne ture do Sarajeva, Mostara i Prištine. Pozovite nas za više informacija i oko dogovora.

Kojim vozilima Flamingo raspolaže i šta ona garantuju?

-Kombi prevoz Flamingo: Flamingo raspolaže prevoznim sredstvom modernog dizajna, Merzedes Benz Vito. Ovo vozilo je naš izbor pre svega zbog proverene bezbednosti putnika, ali i zbog neverovatne udobnosti koju pruža.

U čemu se ogleda prednost kombi prevoza u odnosu na ostale tradicionalnije vidove transporta? Koliko ljudi mogu da uštede ako se odluče za prevoz koji će im doći ispred kućnih vrata? Ne samo novca, nego i vremena...

-Kombi prevoz FlamingoTradicionalni vidovi transporta iziskuju mnogo više vremena, ali i novca. Flamingo dolazi do Vašeg kućnog praga i vozi Vas na Vašu željenu destinaciju.

U skladu sa tim izbegavate nepotrebno putovanje do polazišta prevoza, a na taj način štedite i novac, jer VREME JE NOVAC!Takođe uvek volimo da istaknemo naše ljubazne vozače sa dugogodišnjim iskustvom u prevozu putnika, koji će rado odgovoriti na sva pitanja, pomoći pri unošenju/iznošenju Vašeg prtljaga, a to je, morate priznati, svakako prednost u odnosu na tradicionalne vidove prevoza.

Kako izgleda kombi prevoz „na duže staze“? U čemu se ogleda udobnost kombi vozila?

-Kombi prevoz Flamingo: Ukoliko se odlučite za usluge Flamingo prevoza, bićete prijatno iznenađeni enterijerom lepog dizajna, udobnih sedišta, koja su komfornija od standardnog autobusa. Vozilo je naravno klimatizovano, kako leti, tako i zimi.

Putovanje sa nama je kao “šetnja po oblacima”, to za drugi vid prevoza (osim za avion) ne možemo reći.

Kakva je prednost što je kombi prevoz nešto što omogućava prisniju komunikaciju sa vozačem?

-Kombi prevoz FlamingoNaši vozači će uvek imati uho za Vas, jer oči su strogo fokusirane na vožnju, a cilj je Vaša maksimalna bezbednost.

Imate pitanja, nejasnoća, želite da se napravi pauza, ili samo želite da prekratite putovanje jer nemate društvo? Slobodno se obratite našim vozačima, biće im zadovoljstvo da Vam ulepšaju putovanje.

Mnogi se pitaju, ako se odluče za kombi prevoz, Ima li dosta mesta za prtljag?

-Kombi prevoz Flamingo: Naše vozilo nudi i više nego dovoljno mesta za Vaš prtljag, apsolutno ne morate o tome da brinete.

Vaše je samo da se spakujete i čekate da dođemo po Vas. Više informacija pogledajte na portalu kombiprevozflamingo.rs

Нема коментара:

Постави коментар