LIPO KOZMETIKA - domaći brend vredan pažnje

Lipo kozmetika je domaći brend. Laboratorija po najsavremenijim metodama proizvodi preparate za negu lica i tela, za individualnu primenu ali i za profesionalne tretmane.



Mi smo probali preparate za negu lica.

Posebno je zanimljiva kavijar krema. Kada je nanesete, zaista osećate kako hrani vašu kožu. Zato je najbolje da se koristi uveče, pre spavanja, kada skinete šminku i kada je vreme da vaša koža odmara.
Još jedan dobar izbor za noćnu negu kože lica je krem sa hijaluronom, koji je namenjen zreloj koži. Nakon nekoliko dana osećate da je koža sjajna i zategnutija. Krema sa vitaminom C je osvežavajuća, to se oseća odmah po nanošenju. Kalendula krem je toliko blaga i zaista umiruje kožu, dok je krema sa Q10 puna mini kapsulica koje se razlažu tokom mazanja i aktivno deluju.

Naravno, za sve kreme konačni sud donosi svako indidvidualno i to posle dužeg perioda nanošenja. Ipak smatramo da ovaj brend zaslužuje mesto u vašem kozmetičkom ormariću jer može uistinu da se po kvalitetu nosi sa preparatima koji nam dolaze iz inostranstva.

Među brojnim maskama i kremama za negu lica izdvajamo:

KREME ZA LICE

Lipo krema za lice - kavijar
Kavijar krem je luksuzni krem, optimalan za noćnu negu kože lica, čineći je mekom i elastičnom, dubinski je hraneći. Sadrži prirodne ekstrakte ikre i elastin, kompleks aktivnih supstanci iz dubine mora, kao i prirodni DMAE koji utiče na tonus mišića, pa je idealan za poboljšanje elastičnosti i teksture kože kao i lifting efekat koji je vidljiv već posle nekoliko dana.

Lipo krema za lice sa hijaluronom


Hialuron krem je izrazito vlažan i masan krem za intenzivnu negu i hidrataciju. Pomaže u očuvanju mekoće i elastičnosti kože. Sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, holesterola, ulja jojobe, liposoma, vitamina A, B, E, proteina. Namenjen je suvoj i zreloj koži kao noćna nega.

Lipo krema za lice sa vitaminom C
Emolijentni krem sa C vitaminom i supstancama za depigmentaciju, štiti kožu od delovanja slobodnih radikala, pomaže sintezu kolagena, sprečava nastanak fleka i izbeljuje postojeće. Hidratiše kožu, omekšava je i čini baršunastom. Popravlja boju i teksturu kože i smanjuje vidljive znakove starenja. 

Lipo Kalendula krema
Blagi, herbalni, hranljivi krem idealan za negu osetljive, iritirane kože sklone dermatitisima. Deluje protiv upalno i ublažava crvenilo i svrab. Regeneriše oštećenu kožu zahvaljujući blagotvornom delovanju ulja nevena, kantariona i lavande. Deluje preventivno na nastanak strija. Ublažava tegobe izazvane psorijazom. Ublažava opekotine izazvane sunčanjem.

Lipo krema sa koenzimom Q10
Bioaktivni polumasni krem, koji zahvaljujući sferama sa antioksidansima, štiti kožu od napada slobodnih radikala, usporava njeno starenje i zateže je. Deluje pre svega preventivno, ali istovremeno i regeneriše kožu. Sadrži prirodna biljna ulja i voskove koji hrane kožu, hidratišu je i štite. Aktivni sastojci su ugrađeni u finu emulziju koja se lako upija. Krem je namenjen svim tipovima kože. 

MASKE ZA LICE

Maska za lice herbal
Biljno-mineralna piling maska, namenjena problematičnoj masnoj i mešovitoj koži. Čisti pore, uklanja mrtve čelije, smiruje iritiranu kožu i poboljšava joj tonus. Zahvaljujući lekovitom bilju poseduje i astrigentna svojstva. Koristi se jednom do dva puta nedeljno. Nanosi se u u debljem sloju i ostavi da deluje desetak minuta, a zatim se navlaženim prstima uradi mehaniči piling i maska opere vodom.

Maska za lice lifting
Adsorbentna, hidratišuća i mineralizujuća maska u krem podlozi. Sadrži morske sedimente, cink-oksid i titan-dioksid, algu Laminaria digitata i Aloja veru. Čisti pore, prosvetljava ten, mineralizuje i hidratiše kožu. Najbolje rezultate daje u nezi normalne i mešovite kože.

CENE
Kada su cene u pitanju, Lipo preparati su više nego dostupni. Pakovanje kreme od 100 ml u proseku košta 2000 dinara.

foto:lipo kozmetika

Нема коментара:

Постави коментар