Kako izabrati poklon za Dan zaljubljenih

Osim posvećenosti i pažnje koju pružate voljenoj osobi, i zajedničkih trenutaka, koji su svakako najvažniji u jednoj vezi, voljena osoba zaslužuje da je prijatno iznenadite za Dan zaljubljenih.

Ako ste u problemu i ne znate kakav poklon da pripremite za dan zaljubljenih voljenoj osobi, evo naših saveta:



Putovanje 

Pripremite iznenađenje u vidu vaučera za romantični vikend.  Par dana u spa ili wellnes centru je idealan program za vas dvoje. Opustićete se i sigurno uživati...

Broš, sat, mindjuše...

Dame će se obradovati nekom komadu nakita, a muškarcima možete pokloniti sat. Ako je vaša devojka ili supruga prava dama i jubitej je sjaja i glamura - pokonite joj nakit sa simboom srca naravno!



Karte za pozorište ili bioskop

Gedališta i galerije su uvek su bili privlačna mesta za zaljubljenime. Ako Vaš dragi ili draga voli kulturne sadržaje - to je pravi pokon! Takodje, posle predstave možete otići na večeru ili čaj, uz dugu šetnju...

Knjiga

Knjiga jeste najstariji ali i najpopularniji poklon. Budite pažljivi i izaberite onu koja odgovara interesovanjima i karakteru Vašeg partnera.

Klasika (cveće)

Devojke vole da dobijaju cveće, ali, ako ste pravi džentmen, dodajte tom daru još nešto... To može biti paket kozmetičkih omiljenih proizvoda, spa tretman ili masaža.

Нема коментара:

Постави коментар