DIOR kozmetika - morate je imati!

Vreme je da obnovite šminku? Ostali ste bez maskare a Vašim starim senkama za oči je istekao rok trajanja?

Svetski poznati brend - proizvodjač Dior šminke, već je bezbroj puta dokazao svoj kvalitet koji se novim tehnologijama stalno unapredjuje - kada govorimo dekorativnoj kozmetici.

Naravno, ono što mnogima od nas padne na pamet kada se pomene Dior su parfemi, ali svaka dama bi bar trebalo da proba makar jedan od njihovih vrhunskih pudera ili krejona, čak iako je godinama verna nekom drugom brendu.




Pogledajte neke super Diorove "mazalice":

Dior puder u prahu

Savršena luksuzna kutijica i savršeno mek puder u prahu koji , osim što klasično prekriva nesavršenosti na koži, lice čini i blistavijim jer poseduje posebne reflektujuće supstance u finom prahu.

Prodaje se u jednoj nijansi - transparentno bledo ružičastoj, ali će se savršeno uklopiti u svaki ten.



Dior tečni puder

Diorskin Star je kvalitetan tečni puder koji savršeno prekriva nedostatke na koži, podočnjake, fleke...
Dugo traje i matira kožu dajući joj prirodni sjaj.Odličan je za profesionalne šminkere. Dostupan je u čak 15 nijansi.



Dior maskara

Preporučujemo Dior Addict maskaru koja se može naći, osim u crnoj, i u ljubičastoj, bordo i teget boji. Iako se lako nanosi a lako i skida, ne znači da nije trajna - naprotiv! U svega par slojeva imaćete duge i guste trepavice - naravno bez grudvica. Odlična četkica i luksuzno pakovanje čine ovaj proizvod još poželjnijim!



Dior senke za oči

Fantastična kombinacija od 5 uklapajućih nijansi čini ovaj komplet Dior senki savršenim za kompletno šminkanje očiju. Na raspolaganju Vam je 6 različitih kompleta nijansi, a cena je oko 60 evra. U kutijici dobijate i dve meke četkice za nanošenje šminke. Senke su svilenkaste lagane strukture i dugo traju.



Dior ruž za  usne

Iz velikog izbora Diorovih ruževa izabrali smo Dior Baume koji je ujedno i preparat za negu usana. Dostupan je u 20 čarobnih nijansi. Dugo traje i ne razmazuje se a sadrži čak 10 puta više potpuno prirodnih sastojaka u odnosu na klasične ruževe. Probajte!






Нема коментара:

Постави коментар