HOROSKOP ZA MART 2018. GODINE - drugi deo

Škorpija


Ljubav 


Jedina prilika da uradite nešto što se vezuje se za ljubav, je početkom meseca. Neke će se Škorpije prilično dosađivati, druge će se okrenuti poslu...Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima – u prvom delu marta funkcionišete prilično skladno I sa puno ljubavi, strasti I uživanja. U drugom delu marta dolazi do obostranih pritisaka...
Posao 
Finansijski je mart prilično povoljan po vas. Potrudite se da sve ono što imate završite na vreme, da ne biste posle bili podložni kritikovanju i opomenama. 

Zdravlje

Prvi deo meseca je nestabilan, a vi ćete biti podložni svim vrstama virusnih I bakterijskih infekcija.

Strelac


Ljubav 


Odličan je trenutak da se prepustite, da uživate, da izlazite I budete okruženi pozitivnim ljudima.  Tematika bivših partnera će itekako biti prisutna, a šta ćete uraditi po tom pitanju, to već zavisi od vas.
Posao

Nema odmora. Pravi je trenutak da se bacite na realizaciju ideja koje imate. zaradićete vrlo pristojno…. 
Zdravlje

Stariji će u drugom delu meseca imati manjih problema sa glavom, sinusima.

Jarac


Ljubav 


Polje doma vam je jako potencirano u ovom periodu, I vrlo je moguće da će mnogi od vas najviše voleti I želeti da provode svoje slobodno vreme baš ovde. Što se tiče Jarčeva u vezama I brakovima – imate odlične predispozicije da zaista uživate.
Posao

Sa Marsom u svom polju ličnosti imaćete dovoljno volje I istrajnosti, ali I strpljenja da sačekate svoj trenutak I ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Zdravlje

Pokušajte da budete maksimalno odgovorni prema sebi, ne iscrpljujte se I uvek nađite dovoljno vremena za odmor.

Vodolija


Ljubav 


Prva dekada meseca Vodolijama otvara mogućnost za ljubav samo I isključivo preko poslovnog segmenta. Ali ako se do treće dekade ne desi ništa spektakularno, neko će bukvalno iz vedra neba da se stvori ispred vas, a vi budite brzi, da ne pobegne

Posao 
Što se poslovnog segmenta tiče, moraćete tokom marta da naučite da razlučite šta su prave I validne informacije. Takođe, dogovori su teži nego inače I moraćete da zakočite svoju impulsivnost. 

Zdravlje

Prva polovina meseca može doneti nestabilnost u zdravstvenom segmentu. Ako želite da poboljšate nivo svoje energije i da se osećate bolje, moraćete da se maknete sa mesta i krenete sa više fizičkih aktivnosti i rekreacije. 

Ribe


Ljubav 


Od početka druge dekade ulazite u jednu mnogo razboritiju fazu, u kojoj će vam prvenstveno biti važno sve ono što se vezuje za posao I finansije, a bićete skloni da ljubavne potrebe stavite na neko stoto mesto. 
Posao 

U ovom mesecu ste u potpunosti posvećeni poslovnom segmentu, što će pokazati odlične rezultate, najpre kroz finansije, koje su tokom marta bolje nego ikada. 

Zdravlje 

Sunce u vašem znaku do kraja druge dekade vam daje jedan solidan nivo energije. 

FOTO:PIKSABEJ
Pogledajte horoskop za mart 2018. za ostale znake: HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKE /MART 2018./

Нема коментара:

Постави коментар