HOROSKOP ZA MART 2018. GODINE - prvi deo



OVAN


Ljubav 
Vreme je za privlačenje emotivnih prilika u vaš život. Bićete „okupani“ pozitivnom energijom a suprotni pol će se lepiti kao magnet za vas -  na vama će biti odabir....Ako imate partnera, ovaj mesec nije savršen, ali je prilično dobar. 

Posao 
Na poslu – dinamično, snažno, puno dešavanja. Imate izuzetne mogućnosti da napravite pravi mali „bum“ i da se probijete do vodećih pozicija. 

Zdravlje 
Pun Mesec u polju zdravlja početkom meseca skreće vam pažnju da promenite neke životne navike i više se okrenete sebi. Potrebno vam je kretanje i fizička aktivnost. 
BIK
Ljubav 
Prvih nedelju dana marta daju slobodnim Bikovima priliku da upoznaju vanredno zanimljivu,  privlačnu i harizmatičnu osobu. Neki Bikovi će se povući u sebe, osetiće izvestan pad energije. Ulaskom u treću dekadu su mogući problemi i konflikti sa partnerom. 
Posao 
Moguće unapređenje, i poboljšanje poslovnih pozicija, i jake poslovne kontakte i saradnje, čak i sa inostranstvom....ali brzo posle toga ulazite u fazu kada ćete raditi mnogo, a ipak nećete uspevati da u potpunosti budete zadovoljni. Ni finansijskim delom nećete baš biti zadovoljni.
Zdravlje 

Celog meseca, tako da nećete moći da se pohvalite nekim velikim nivoom energije. Čuvajte se  prehlada.
BLIZANCI
LJUBAV
Očekuju vas lepe ljubavne prilike tokom marta. Polovinom marta, kvadrat Merkura i Venere sa Saturnom doneće nekima od vas osobu sa većom razlikom u godinama. Poslednjih desetak dana marta doneće nešto mirnije i stabilnije funkcionisanje u vezi.
Posao 
Početak meseca je  dobar, uz manje turbulencije. Kada Merkur krene retrogradno, tokom treće dekade, dobićete priliku da ispravite ono što ste propustili. 
Zdravlje 

Zdravstvena situacija je  promenljiva. Ako ste mlađi pripadnik znaka, potrebno vam je više kretanja i rekreacije.
RAK
LJUBAV
Prva polovina marta je stabilnija ali s vremena na vreme dolaziti do rasprava sa voljenom osobom. Što se tiče slobodnih Rakova, privlačiće vas osobe koje su starije od vas, koje odaju utisak postojanosti i stabilnosti, onih na koje se može osloniti.
Posao 
U prvom delu meseca  naglašeno je sve ono što se vezuje za inostranstvo, putovanja, obrazovanje, kurseve, seminare. Manji problemi mogući su u trećoj dekadi, kada će neka poslovna partnerstva doći na preispitivanje.
Zdravlje 

Zdravstvena situacija će dosta oscilirati.  Mlađi rakovi mogu više nego inače biti skloni padovima imuniteta, umoru...
LAV
LJUBAV
Lavovima po pitanjima ljubavi konačno počinje da „sviće“.Krajem prve dekade marta,  nivo vaše spremnosti za „vruću ljubav“ počeće da se povećava velikom brzinom. 
Posao 

Nešto lakše ćete izlaziti na kraj sa situacijama u poslovnom segmentu, ali malo je izvesno da ćete moći da se pohvalite nekim naročitim uspesima.Možda oni koji rade sa inostranstvom....

Zdravlje 

Povremeni padovi snage i imuniteta biće posledica toga što se previše trošite i iscrpljujete. 
DEVICA

Ljubav 


Device ulaze u mart mesec pod divnim ljubavnim aspektima. Polje strasti je naglašeno tokom celog marta meseca. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, uglavnom tu neće biti baš toliko loša atmosfera. 
Posao

Prva i treća dekada su vam najisplativije. Poslovno – stalno će biti prisutne neke manje turbulencije, ali ćete vi dosta dobro uspevati da se snađete u njima.

Zdravlje 

Probleme mogu imati starije Device, naročito one koje boluju od sinusa, ali i problema sa kičmom.
VAGA
LJUBAV
Na samom početku meseca, prva prilika se otvara slobodnim Vagama za malo ljubavnih igrarija. Ova osoba može biti vezana za poslovnu tematiku, ali može biti i neko ko živi u drugom gradu.
Ako ste zauzeti, prihvatite činjenicu da ćete morati da igrate kako partner svira.

Posao 

Prva dekada meseca je fenomenalna po pitanju posla. Poslovna partnerstva i saradnje će biti na ispitu tokom ovog meseca i biće potrebno mnogo vašeg strpljenja i spremnosti za kompromis.
Zdravlje 
Nepovoljan zdravstveni period. Iskoristite svaki trenutak za svoj odmor.
Kraj prvog dela horoskopa
FOTO:PIKSABEJ

POGLEDAJTE HOROSKOP ZA MART ZA OSTALE ZNAKE

Нема коментара:

Постави коментар