DEVET STVARI KOJE ŽENE NE PODNOSE KOD MUŠKARACA




Šta Vas najviše nervira sa liste tipičnih muških osobina? Svaka žena verovatno ima svoj lični spisak ponašanja koje ih izvede iz takta! Mi smo napravili jednu listu takvih osobina koja, na sreću, ne važi baš za sve muškarce, jer ima i časnih izuzetaka.

1.Ponašaju se kao deca kad su bolesni
Kad se muškarac razboli ili samo prehladi, često će se ponašati kao da su mu to poslednji minuti života. Traži čajeve, pažnju, omiljenu hranu, mir, i sve na tacni! Jednostavno, smatra da je Vaša dužnost da mu bez pogovora udovoljavate.

2.Teško im je da priznaju da nisu u pravu
Muškarac će najčešće radije istrpeti duge rasprave i kritike, pre nego da jednostavno prizna da nema pravo. Njegovo vidjenje dogadjaja prosto mora biti jedino ispravno. Nemate nikakve šanse da promenite njegov pogled na svet!

3.Teško rade više operacija u isto vreme
Žene često po definiciji  svakog dana  kuvaju, čiste, pomažu deci, vaspitavaju ih i usmeravaju… Muškarci nekada ne mogu da vam odgovore na neko prosto pitanje dok na primer na TVu gledaju utakmicu.
U tom slučaju, teško  da će registrovati da ste ga nešto uopšte i pitali.



4.Seks je lek  sve
Žene nisu baš svakog trenutka raspoložene za vodjenje ljubavi naročito ako im se u glavi nagomilalo brdo problema. Muškarce s druge strane to neće da omete da budu opušteni u krevetu. Takodje, često smatraju da  će upravo u vođenju ljubavi pronaći rešenje za sve njih. U stvari, za njih  seks nema nikakve veze sa tekućim problemima sa finansijama, na poslu, u porodici…

5.Neosetljivost  za  detalje
Retko će  primetiti promene, na primer ako ste se ošišali ili obuli nove sandale, što je vama kao ženi naravno jedan od prioriteta. Ako ste otišli na lifting ili nadogradili kosu, teško da ćete odmah dobiti komliment ili bilo kakvu reakciju.

6. Spavaju dok beba plače
Svaka majka  se po definiciji odmah budi i reaguje na plač deteta. Dok Vi spremate flašice i pelene, on hrče i spava čvrstim snom. Svaka čast onima koji u ovim radnjama učestvuju ali izgleda da muškarci ipak spavaju čvršćim snom u odnosu na žene.

7. Njihove majke su  neprevazidjene
Malo muškaraca će Vam reči da bolje kuvate od njegove mame. Jednostavno njihove majke najsavršenija stvorenja na svetu i samim tim idealne domaćice kod kojih je kuća  uvek savršeno čista, a njegova garderoba je uvek sredjena i opeglana.

8. Opsednuti su video igricama
Dok je za žene igranje video igrica nešto rezervisano za decu, muškarci smatraju da za to nikad nije kasno. Sigurno se nervirate dok trčite za decom po kući, kuvate i perete, o vaš dragi zuro u ekran i divlja za konzolom.

9. Misle da su bolji vozači od žena
Muškarci smatraju da su rodjeni za vožnju. Za bilo koji problem u saobraćaju biće kriva žena vozač na koju će gledati sa podsmehom.

Ne uzbudjujte se, takvi su muškarci! Da bi smo bili fer, moramo da naglasimo da ipak nisu sva iskustva ista i da ima sve više primera kada su muškarci uključeni u svakodnevne poslove u domaćinstvu, kuvaju, a vole da pomognu i u čišćenju.

Нема коментара:

Постави коментар